Vers la page d'accueil de ce site Web
Vers la page d'accueil de ce site Web

Scouts Gent - Akabe Sjimlogo
Gouw GentGouw Gent - District Gent ZuidDistrict Gent Zuid

Sint-Kwintensberg 86, 9000 Gent
akabe

Wij verhuren ons lokaal niet.

De Sjim is een Gentse scoutsgroep voor kinderen en jongeren met een mentale beperking van 6 tot 25 jaar. We organiseren om de twee weken een activiteit op zondagnamiddag, enkele weekends en een zomerkamp.


Waar?

Onze lokalen liggen midden in het centrum van Gent, op de Blandijnberg. We beschikken over twee lokalen en een speelkoer. We gaan heel vaak buiten spelen: op het Sint-Pietersplein, in een park in de buurt of in het centrum natuurlijk!

Wanneer?

Om de twee weken is er een Sjimactiviteit, op zondagnamiddag van 14u tot 17u30. Eén of twee keer per jaar ga je met je tak op weekend, en in juli gaan we met de hele groep een week op kamp. Er zijn ook af en toe speciale activiteiten, zoals een daguitstap. Het scoutsjaar duurt van september tot juli. In januari en mei/juni doen we het wat rustiger aan omdat de leiding moet studeren.

Lidgeld?

Lid worden kost 40 euro. Hiermee betalen we je verzekering, vieruurtjes, de lokalen, ? Voor sommige activiteiten vragen we een extra bijdrage, zoals voor weekends, de daguitstap of het zomerkamp. Als de kostprijs een probleem is, neem dan zeker contact op met ons. Dat mag je niet tegenhouden om bij de Sjim te komen!

Das?

das

Takwerking?

Kapoenen Wouters Jonggivers Givers

onze groep


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-06-14 ]
© Scoutnet 2018