Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Scouts Kokaz - 26ste Sint-Joris Kokazlogo
Gouw OpsinjoorGouw Opsinjoor - District MolenbosDistrict Molenbos

Duffelshoek 126, 2550 Kontich
verhuur

Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Kokaz Kontich.

Scouts 26ste Sint-Joris Kokaz is een gemengde scouts in Kontich Kazerne. Onze enthousiaste leidingsploeg verwelkomt elke zondagnamiddag zo?n 120 jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar. Onze lokalen zijn rustig gelegen naast een speelbos in Duffelshoek 126, achter het voetbalterrein van VK Kontich.

Doorheen het jaar organiseren we tal van leuke activiteiten om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Zo is er in september onze Pasta Basta, in november de Quiz, in maart onze Streekbierenavond en in april onze Derailed-fuif.

In juli gaan alle takken op kamp. De Kapoenen en Kawelpen slapen in lokalen, de Jokaz in echte indianen tippi?s. De Jonggivers en Givers slapen in tenten en koken op houtvuur.

Zin gekregen in een scoutsavontuur bij Scouts Kokaz?

Kijk dan zeker eens rond op onze website of neem contact op met de groepsleiding voor meer info.


Waar?

Onze vergaderingen gaan door op ons scouts terrein achter het voetbalveld van VK Kontich. We beschikken over twee goed uitgeruste lokalen, een speelbos en groot speelveld waar onze leden zich kunnen uitleven.

Wanneer?

Onze vergaderingen gaan doorgaans door op zondag van 14u tot 17u. In de lente en de herfst organiseert elke tak een weekend op verplaatsing.

Lidgeld?

Het nieuwe scoutsjaar is begonnen. Opdat je zoon of dochter ook dit jaar verzekerd zou zijn, vragen we u om 30 euro te storten op de rekening van onze groep. Dit is het lidgeld, voor dit scoutsjaar, dat uit twee delen bestaat:

- ? 25,40: dit is het bedrag dat wij aan het nationaal verbond Scouts en Gidsen Vlaanderen verschuldigd zijn, dat voornamelijk dient voor de verzekeringen en andere diensten (tijdschriftjes, ...) die het verbond aanbiedt.

- ? 4,60: dit is het extra bedrag dat wij als scoutsgroep vragen om administratieve kosten gedurende het jaar te dekken (site, printkosten, ...).

Let wel, zolang het lidgeld niet betaald is, is uw zoon of dochter niet verzekerd! Daarom zouden wij jullie graag verzoeken dit bedrag zo snel mogelijk over te maken op onderstaande rekeningnummer. Graag hadden wij dit bedrag uiterlijk voor 15 oktober 2011 ontvangen. Zodat bij een eventueel ongeval onnodige kosten vermeden kunnen worden.

Mededeling: volledige naam lid + tak + betaling lidgeld. Rekeningnummer: 068-2464921-81

Indien er gedurende het jaar wijzigingen in de gegevens van uw zoon of dochter dienen doorgevoerd te worden ˇf indien er nog vragen of bepaalde (financiŰle) problemen mochten zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

We hopen dat het een leuk scoutsjaar wordt, zowel voor u als voor uw zoon of dochter.

Das?

das

Takwerking?

Kapoenen Jonggivers Givers Jokaz Kawelpen


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2022-08-07 ]
© Scoutnet 2023