Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Scouts Oostakker - Sint-Lucialogo
Gouw GentGouw Gent - District Gent OostDistrict Gent Oost

Antwerpsesteenweg 765
(naast parking Carrefour), 9041 Oostakker

Wij verhuren ons lokaal niet.

Een jeugdbeweging enkel voor meisjes (de kapoenen is de enige tak binnen onze groep waar ook jongens worden toegelaten). Elke zondagnamiddag valt er wel iets te beleven: op tocht gaan, knutselen, bosspelen, pleinspelen, sporten, verkleden... Elk jaar gaat iedere tak één of twee keer op weekend. In de zomervakantie trekken de kapoenen (6-7 jaar) en kabouters (8-10 jaar) samen op kamp en slapen in een gebouw. Het kamp van de jonggidsen (11-13 jaar) en gidsen (14-17 jaar) gaat door in de Ardennen en zij slapen in tenten.


Waar?

Onze terreinen kan je vinden naast de parking van de carrefour Oostakker.

Wanneer?

Elke zondag is er vergadering van 14u tot 17u30 (voor de oudste takken tot 18u) Soms (bv. als de leiding examens heeft) is er vrijdag een avondvergadering

Lidgeld?

Het lidgeld bedraagt dit jaar ? 40 voor het hele scoutsjaar (uitgezonderd weekends en kamp). Graag hadden wij van iedereen het lidgeld VOOR 20 oktober op het volgende rekeningnummer: BE 71 7374 4403 9569 met vermelding van naam kind + nieuwe tak + geboortedatum. Nieuwe leden mogen steeds drie keer proberen. Willen ze na de derde keer blijven, dan vullen we een inschrijvingsformulier in met adres-en persoonsggevens. Na het betalen van het lidgeld zijn ze dan ook verzekerd. De kapoenen dit jaar moeten in het eerste leerjaar zitten om te kunnen aansluiten of 6 jaar zijn. Ook enkel bij de kapoenen komen we op huisbezoek, de andere takken organiseren een ouderavond.

Das?

das

Takwerking?

Kapoenen Kabouters Jonggidsen Gidsen

onze groep


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2021-09-28 ]
© Scoutnet 2023