Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Scouts Strombeek-Bever - Sint-Amandsgroeplogo
Gouw West-BrabantGouw West-Brabant - District WolvendaelDistrict Wolvendael

Piereman
Nijverheidslaan 13B, 1853 Strombeek-Bever

Wij verhuren ons lokaal niet.

Iedere zondag staat een enthousiaste en gedreven groep jongeren klaar om samen met de leden een speelse namiddag te beleven. Doorheen het jaar gaan we ook op groepsweekend, takweekend en niet te vergeten: op scoutskamp! Maar we doen nog meer, ook uitstappen en andere activiteiten zoals sinterklaasfeestje, kerstfeestje, wafelverkoop,? staan op onze planning.


Waar?

Onze lokalen staan op de Piereman, naast het recyclagepark. Achter onze gebouwen bevindt zich een prachtig speelveld met verder nog een vijver, voetbalvelden en bossen, maar ook Strombeek-Bever behoort tot ons speelterrein.

Wanneer?

Elke zondag van 14u tot 17u is het vergadering behalve het eerste weekend van elke maand, want dan is het vrij. Daarbuiten organiseren wij weekends, spaghettifestijn, een quiz, een fakkeltocht en zo veel meer.

Lidgeld?

Wij vragen ?50 lidgeld per jaar. Daarvan gaat iets meer dan 32? naar Scouts en Gidsen Vlaanderen om de verzekeringen van uw kinderen in orde te brengen. Het overige bedrag dient om onze eigen werking en materiaal te financieren.

Das?

das

Takwerking?

Kapoenen Jokers Welpen Givers Jin


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2019-10-21 ]
© Scoutnet 2020