Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Scouts Oosterzele - Sjaloomlogo
Gouw Land Van EgmontGouw Land Van Egmont - District Land van RhodeDistrict Land van Rhode

Achterdries 31b, 9860 Oosterzele

Wij verhuren ons lokaal niet.

Scouts sjaloom is een enthousiaste en gezellige meisjesscouts in Oosterzele. Ben jij 6 jaar of word jij 6 jaar voor 1 januari? Of ben je ouder. Heb jij zin in een avontuur vol spel, fantasie en creativiteit dan is scouts Oosterzele zeker iets voor jou! Je maakt heuse kampvuren, beleeft gezellige avonden en speelse, ruige namiddagen met vriendinnen, het is maar een kleine greep van wat je te wachten staat. Je leert sjorren en Úchte kampen bouwen, gaat op tocht, op weekend en leert een heleboel nieuwe mensen kennen. Waar wacht je nog op? Nog steeds niet overtuigd? Kom het gewoon eens proberen, volledig vrijblijvend!


Waar?

Ons lokaal en terrein is te bereiken via een rustig weggetje. Voor en na de activiteiten proberen wij dit autovrij te houden, zodat ons terrein veilig blijft voor de kinderen. In de Achterdries zelf is er voldoende mogelijkheid tot parkeren.

Wanneer?

Onze vergaderingen gaan door op zaterdagnamiddag, tenzij anders vermeld in het Gidske. De leden worden om 14.30 u op het terrein verwacht, vroeger is er geen toezicht voorzien. De vergaderingen lopen af om 17.30 u.

Lidgeld?

Das?

das

Takwerking?

Kapoenen Kabouters Jonggidsen Gidsen


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2018-01-12 ]
© Scoutnet 2019