Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Scouts Assent - Scouts INDERDAAD Assentlogo
Gouw Oost-BrabantGouw Oost-Brabant - District HagelandDistrict Hageland

Dorpstraat 12, 3460 Assent

Wij verhuren ons lokaal niet.

Onze leidingsgroep van \\\"Scouts Inderdaad Assent\\\" bestaat uit 47 jongeren die zich elke zondag inzetten om andere jongeren een nuttige vrijetijdsbesteding te bieden. Zo bouwt onze scoutsgroep mee aan de totaalopvoeding van uw kind of jongere. Scouts en gidsen leren samenleven in groep en steken hun handen uit de mouwen. Op kamp, op tocht en tijdens wekelijkse activiteiten leren ze samen met anderen kiezen en beslissen. Al doende leren ze ook hun plan trekken: vuurtje stoken, eigen potje koken, op avontuur,... Scouts en gidsen houden vooral van de natuur en zetten zich in voor hun omgeving.


Waar?

Onze lokalen liggen achter zaal Trefpunt.

Wanneer?

De scoutsvergaderingen vinden plaats op zondag tussen 13.30u en 16.30u.

De leiding van elke tak heeft verschillende activiteiten op het programma staan. Elk lid krijgt zo een programma zodat het weet wat hem of haar te wachten staat.

Lidgeld?

Bij aanvang van een nieuw scoutsjaar vragen wij lidgeld. Dit geld gebruiken we om activiteiten te financieren en om onze leden te verzekeren. Deze verzekering gebeurt via Scouts en Gidsen Vlaanderen.

De prijs van het lidgeld bedraagt 60 euro per persoon en geldt voor het ganse scoutsjaar. Alle activiteiten zijn hierin inbegrepen (uitstappen, zwemmen, schaatsen, koken,?) alsook de verzekering.

Kampen en weekends zijn niet in deze prijs inbegrepen.

Wanneer je besluit om naar de scouts te komen, kan u het lidgeld storten op het rekeningnummer van de scouts: 734-3021450-06 met vermelding van de naam en de tak van het lid.

Das?

das

Takwerking?

Kapoenen Welpen Jonggivers Givers Jin


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2021-09-28 ]
© Scoutnet 2024