Naar de startpagina van deze website
Naar de startpagina van deze website

Scouts Aalst - Sint-Aloysiuslogo
Gouw Land Van EgmontGouw Land Van Egmont - District DenderDistrict Dender

Schendelbeekhofstraat 36, 9300 Aalst
verhuur

Wij verhuren ons lokaal: Scouts Sint-Aloysius Aalst.

Scouts Sint-Aloysius is de enige jongensscouts in Aalst en omstreken. Hierdoor kunnen we ons onderscheiden van de andere jeugdbewegingen in Aalst. Wij proberen ervoor te zorgen dat uw kind groeit in sociale vaardigheden. Samenwerking met leeftijdsgenoten is essentieel, samen herontdekken we de natuur, samen vormen we een hechte vriendengroep, samen zorgen we voor de tofste jeugdherinneringen. Met weinig kan je veel; en verschillende vaardigheden worden naar een hoger niveau getild. Wij komen iedere zondag van 14u tot 17u samen aan de lokalen van Scouts Sint-Aloysius in de Schendelbeekhofstraat. Elke week nieuwe uren vol plezier en vertier onder het toeziend oog van enthousiaste leiding.


Waar?

Wij komen iedere zondag samen aan onze lokalen aan de Schendelbeekhofstraat (nummer 36). Ons terrein ligt naast de Molenbeek en in de nabijheid van het Beukenhof, het Zwembadpark en net buiten het stadscentrum.

Wanneer?

Doorgaans gaan onze vergaderingen door op zondagnamiddag van 14u tot 17u. In de examenperiode worden avondactiviteiten voorzien op vrijdag of zaterdag.

Lidgeld?

Bovenop het lidgeld van Scouts en Gidsen Vlaanderen vragen wij nog extra geld om onze dagelijkse werking te financieren. Het totaal ligt nu op 55 euro voor het hele jaar. Voor gezinnen met een financieel moeilijke situatie zijn verminderde tarieven mogelijk. Ook is er een korting voor gezinnen met meerdere zonen in de scouts.

Das?

das

Takwerking?

De takwerking is nog niet geactiveerd.


[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2022-08-24 ]
© Scoutnet 2024